søndag 22. november 2009

Hippeforedrag i boks!

Bilder av nyinnkjøpte hipper: Razzle Dazzle, Intokazi og Blushing Bride.



Det tidlegare omtalte hippeforedraget på Power Point er nå ferdig. Jo da, har jobba med det i heile dag. Er trøtt og sliten, men ganske fornøgd. Tida går fort når ein er oppslukt av noko som er moro! Hentelapp for nyleg bestilte laukar hos Zimtrade ligg og ventar, og to skjønnheter står på kjøkkenbordet og gjer alt dei kan for å muntre meg opp. Skal slett ikkje klage...

Tusen takk for både støtte, trøst, oppmuntringslinkar samt tilbud om å låne bilder i kommentarane på forrige innlegg. De er så snille alle saman! Helsa er i orden igjen, skal ikkje klage når det er forbigåande helseplager ein har.
Nå blir det spennande om det kjem folk på julemøtet til Eid Hagelag på tirsdag. Håper da det, har vore litt labert i det siste. Eg velger å tolke det som at vi har eit generasjonsskifte på gang her. Tenker at det vil gjere oss godt på litt lengre sikt....;-)

6 kommentarer:

Villrose sa...

Så spennende.... det foredraget skulle jeg gjerne vært på!

Og det med generasonsskifte i lignende foreninger opptar meg også. Trenger sårt påfyll av yngre interesserte både her og der.

Berit sa...

Vi opplever at det gjør stor forskjell på frammøtet om vi får lokalavisa til å skrive litt i forkant av møtet. Vi sender gjerne inn en tekst og bilder til en journalist vi har godt forhold til, og lar henne bruke teksten som den er eller lage sin egen.

Herdis sa...

Godt forslag, Berit. Vi har jo til og med ein journalist frå lokalavisa i styret nå!

krepsemor sa...

Flotte hipper! Håper dere hadde godt besøk på julemøtet!
Jeg har en utfordring til deg på bloggen min!
Ha en fin advensttid!

Red Hobbitt sa...

Skulle også gjerne hørt foredraget. Er kjempedårlig på hipper. Akkurat nå er status at jeg har mistet en løk. Er faktisk ikke hundre prosent sikker på om den i det hele tatt kom opp av jorda. Uansett aner jeg ikke hvor den er. Men nå har jeg kjøpt en ny. Som du skjønner er det i en litt annen klasse enn det du driver med når det gjelder hipper.
Ønsker deg ei flott uke=)

Anne (Moseplassen) sa...

Herlige hippene :)
Jeg er ikke selv sånn fan at jeg må ha masse, men jeg liker godt å se hva alle andre har :D Majestetisk blomst :D

Og du, jeg ser at denne bloggen ikke ligger på Hageblogger-listen og har derfor lagt deg til. Dersom du ikke ønsker å stå på listen så ta kontakt i kommentarfeltet på Hageblogger eller send meg en epost på moseplassen alfakrøll gmail.com