torsdag 9. oktober 2008

Smilies, for ....

Smilies er saken her i dag. Åssen er det ein gjer dette tru.... Må prøve litt her. Har nemleg lasta ned den derre paden....


blomst til meg sjølv:

Paden har eg ikkje funne ut av, men nå har eg limt inn "adresser" frå ei side eg fann (sjå link på "Nettstader eg likar") Det fungerer visst, men er rimeleg tungvint i forhold til dei gode gamle dagbøkene på hagegal.

Prøver ny metode her nå: :-):) .-D :), :D, ;) Forstår ikkje kvar alle dei rare tegna til slutt her komn frå da, men... Ser ut til at noko fungerer i alle fall. Hurra!!:D ;D :))


(nytt forsøk:

6 kommentarer:

Berit sa...

Jeg har ikke engang begynt å se etter smilies. Ser at det ligger noen tråder på forumet, regner med at det lar seg gjøre. En gang.

Herdis sa...

Har i alle fall forstått at det mange måtar å gjere det på. Berre det er forvirrande for ei stakkast datanovise. Får det til på eit vis nå, men jammen er det tungvint i forhold til før.

Randines parsellhage sa...

Jeg har heller ikke kommet til Smilisene og kanskje kommer jeg aldri dit og det er like greit.

Takk for hilsen i bloggen og jeg ser med spenning frem til frøliste, selv om det fortsatt ikke haster.

Herdis sa...

Eg ser med spenning fram til frøliste sjølv, eg Randine. Neimen om eg veit heilt kva eg har... litt nervøs for at det er mengder eg har "gløymt". Uansett blir det publisert i bloggen!

primula sa...

Dette smileysstyret har voldt meg og en del hodebry, men siden det ikke er veldig viktig har jeg ikke hatt idighet til å bruke tid på å sette meg ordentlig inn i framgangsmåten. Men da jeg bare på tull skrev disse : og (-ene var de der. Mystisk!

Herdis sa...

Men Primula, da har du vel limt inn ei kode i HTML-oppsettet for bloggen din? HildeG la ut ein merkeleg "setning" som skulle kopierast og limast inn på ein bestemt plass. DA kan du bruke smileteikn og få opp smiliar i bloggen - trur eg da...