fredag 10. oktober 2008

Smilies igjen - tek tid dette her

Nå har eg utforska smilie-paden litt betre. Oppdaga at eg måtte gå in på tools, og forum tags, for så å velge HTML-tag når eg skal bruke sm. i innlegg i bloggen. Las og at nokon sa at dei originale smiliane i paden ikkje fungerte, men at det går an å "stjele" sm. frå andre stader ved å dra dei med peikaren over i registeret (altså IKKJE til sm.-feltet slik eg prøvde først). Dette går med dei fleste har eg funne ut, men ikkje med andre som har eit anna opphav (tysk smilie-side m.a.) enn dei vanlege. (Nei, eg forstår ikkje kva dette handlar om, ikkje skikkeleg i alle fall... ) Eg har dermed sletta alle dei opprinnelege smiliane, og lagt inn mine eigne (= tjuvgodset)

Nå drog eg eit rødmande fjes frå paden og bort i teksten min (Står på Rediger HTML, ikkje Skriv) )Blir spennande å sjå om det fungerte nå da

Har kikka nå, og det fungerer! Flott, nå føler eg at eg har kontroll igjen - hmmm, så lenge det varer!

6 kommentarer:

Racemosa sa...

Nå går det jo så det suser med smiliesene! You go, girl!

Herdis sa...

Takk!!! Blir frustrert over kor mykje tid det tek, men klarer det heldigvis til slutt:)

Herdis sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
primula sa...

En vakker dag, når jeg har bedre tid, SKAL jeg holde på til jeg får det til, jeg og.Grusomt irriterende å plages med datafinurligheter! :-(

potentilla sa...

Hvis det er den tyske siden du har linka til så har jeg rappa derifra til paden.
Kryss av øverst for HTML, høyreklikk på smilien, høyreklikk på egenskaper, merk adressen, kopier. Klikk på edit på paden, klikk på add smiley manually og lim adressen inn i feltet. Jeg har lagt alle stjelte inn i personalmappa i paden og fjerna de som var der. Man kan jo etterhvert fjerne alle fra alle mappene og sortere de rappede hvis man er av den strukturerte sorten :)

Herdis sa...

Å, takk for tipset Potentilla! Var mange fine på den tyske sida... Eg tok og sletta alle som du seier, og plasserer dei nye i rett kategori. Er kanskje strukturert av meg eg da? Hmm;-)