mandag 23. februar 2009

Blåmandag

Hørte på radioen i dag at det er dette som er den opprinnelege blåmandagen. Nå kan det jo ligge så mange slags tydingar i det, men eg er deppa i dag, så det høver ypperleg å oppfatte denne dagen som blå. Muligens blågrå, dyster og tung....

Kva er det som gjer at enkelte dagar berre er ufyselege? Denne gongen har eg ingen ting å skulde på heller - alt er liksom berre "feil". Det er så vanskeleg å godta seg sjølv av og til, og da leitar ein etter bevis på at ein er så håplaus som ein føler seg. Små ting blir stooooore....... Hendingar og ting folk seier blir granska og vridd og vrengt, så ein er sikker på å få med seg absolutt alt negativt innhald som på nokon måte kunne ha vore i det, og litt til - langt inn i det absurde!!!

Nå skulle eg ønske eg kunne legge meg og sove heilt til i morra, og at eg vakna til ein flott dag med sol og berre hyggelege folk! Merkeleg kor stor vekt ein legg på dei små, dumme tinga, og kor liten vekt ein greier å legge på alt det som verkeleg er BRA. Tull alt saman, eg veit det innerst inne, men eg greier ikkje å FØLE det akkurat nå.

Trur jammen eg går og legg meg og les litt, og håper at tirsdagen har ein annan farge.

8 kommentarer:

Taleia sa...

Har vært der! En får bare trøste seg med at i morgen er en ny dag. Men et rart fenomen er det. Ønsker deg en flott dag i morgen.

www.hagenpahytta.wordpress.com sa...

Uffamedå! Det hørtes ikke noe trivelig ut. Her får du en langdistanse trøsteklem, så slipper du å gå til psykologen ;-)

Rita sa...

Noen dager er bare sånn. I morgen får du nok en helt annen farge, ha en flott dag da :)

Villrose sa...

Håper morgendagen blir lysegrønn...

ToneM sa...

Jeg skulle akkurat til å skrive et innlegg i min egen blogg om samme blåmandagen...
Men i morgen er det atter en dag, nemlig "Feittirsdag."
Da sier tradisjonen i min familie at det skal være saltkjøtt og flesk + poteter, erter eller kålrabistappe på menyen. Nam og nam!
Ønsker deg en fin feittirsdag!

ToneM sa...

Ønsker deg en flott tirsdag + ei god uke!
Klem fra ToneM

Berit sa...

Har også vært der, men ikke akkurat i dag.
Håper den indre blåmandagen din er over, og at resten av uka blir himmelblå/lysegrønn/rosenrød - stryk det som ikke passer. Trøsteklem fra dalstroka innafor.

Miamaria sa...

Sånne dager er kjipe. Håper dagen i dag er blitt bedre. :)