torsdag 8. januar 2009

Bloggpris


Medan eg var på ferie på Tenerife i desember i fjor vart eg gjort oppmerksom på at bloggen min var funne verdig ein PRIS. Det var Røsslyng som ga meg den, og teksten som er begrunnelsen for prisen er som følger:

"Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold! Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere, som igjen må velge seg åtte nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres".

Det er litt flaut å ha somla så lenge før eg fekk ført denne tråden vidare, men endeleg er eg på sporet. Det handlar ikkje om at eg ikkje er takknemleg, Røsslyng, så langt ifrå. Eg er skikkeleg stolt og glad! Kanskje det handlar litt om at ein først blir veldig glad og stolt, men så kjenner litt på at det der med premiar og utmerkelsar er så uendeleg fjernt frå min kvardagslege blogg, som mest berre handlar om nokre av dei bagatellane og småtinga som utgjer livet mitt. Eg trivst med å legge prestisje-lista på nullpunktet, og skrive i veg om alt strev og snubling livet mitt fører med seg, men og gleden over både dei uviktige og viktige tinga, kanskje helst det første. Uansett: premieteksten handlar jo om nettopp det. Det å gå på idealtid, og ikkje for å kome først i mål! Å kome i mål, det er ikkje så stas egentlig. Det beste i livet er å vere i det medan ein har det, meiner nå eg...

Mine kandidatar for pristildeling er desse (prøver å unngå at alt for mange får for andre gong, men det er vanskeleg etter kvart, ikkje har eg full oversikt heller):

Randines hageblogg (Randine)
Sunnmørshage (Mariann S)
Olines byhage (Oline)
Eling`s hobbyblogg (Elin)
Hajals hagegalskap på Nordåker (Hajal)
Harryfords Hage og Husdagbok (Harryford)
Mitt lille rom (Tonemeia)
Omkalfatret (Solfrid)


"Gla i dokke.....!!!!"

7 kommentarer:

Harryford sa...

Takker for oppmerksomheten Cherie! Det er alltid hyggelig når noen setter pris på det en sysler med!

Til deg vill jeg gjerne "gi en pris" for at du i tillegg til å dekke ovenevnte pris`s statuetter,i fullt mon, skriver om, og viser bilder av, dine mange flotte blomster og grønne prosjekter! Inspirerende!

Anonym sa...

Så hyggelig, Herdis!
Kjekt å få bekreftelse på at nokon har glede av bloggen min :). Det er sant som du skriv, at vi ikkje legg lista så høgt i bloggen, men folk kjem likevel tilbake og les, gong etter gong :)
God helg!

Randines parsellhage sa...

Takker og neier for utmerkelsen, men bukke kan jeg ikke, det har jeg ikke lært.

Din blogg Cherie er en av de jeg leser fast og er alltid glad når du har skrevet herinne....

Ønsker deg en god helg og en god hagesesong!

ToneM sa...

For en hyggelig overraskelse dette var, Cherie. Tusen takk for oppmerksomheten! Selv om jeg oppretta bloggen min i september, så har jeg ikke vært så flink til å oppdatere den. I det siste har det vært lite bloggskriving om hage og haging, desto mer om vinter og store snømengder.
Jeg følger regelmessig med i bloggen din, og jeg gleder meg stadig over dine vakre "hipper" og de gode ord. God helg til deg og dine!

Herdis sa...

Tusen takk for alle godorda, men det var nå liksom ikkje meg dette skulle handle om da.... Dei av dykk som har fått pris før må vel kunne sleppe å utnevne 8 nye kanskje? Eg veit ikkje korleis slike "bloggprisreglar" er -?

solfrid sa...

Takk! Glad i deg også :o)

Mariann S sa...

Tusen takk for utmerkelsen Herdis :-)
kjekt å vite at noken set pris på at eg bloggar :-)
Er stadig inne og kikar i din.