tirsdag 6. januar 2009

Hippe-lengsel i mørkaste januarBilder frå Pakistan, der hippene kan bu ute heile året. Eg har ikkje vore der, anna enn i ånden
Syns mine veks sååå sakte i år, og gjekk derfor til det skritt å regelrett stjele to bilder frå ein kar i Pakistan som har mange fordelar eg ikkje har. (Beklager, Brigarif) Sjekk dette forumet om du vil sjå fine bilder!

Har forresten prøvd å sjekke det der med om Orange Souvereign også finst i ein raud utgåve, og da berre heiter Souvereign. Har ikkje funne den i Veronica M.Read-boka, heller ikkje på nettet så langt. Finn berre "spor etter" Orange S, som eg oppfattar som temmeleg orange. Merkeleg..... Det er forresten ein farge ein ikkje kan få nok av i mørke januar.....

6 kommentarer:

Berit sa...

Ai-ai, det var noe annet enn potter i vinduskarmen! Men de er da fine de og.
Godt nyttår, Herdis!

Sigrid sa...

Hei og godt nyttår :-)Det finnes gode grunner til å bosette seg i varmere strøk, ja. Sukk.
Jeg har sett Souvereign til salgs av og til, ja. Har nesten regna med at dette er en piratvariant av Orange Souvereign - som sikkert er patentbelagt. Jeg tror det er mye sånt ute og går i hippeverdenen. men hvis du har sett den i blomst og den er rødere enn O.S, så har jeg nok tatt feil.

Herdis sa...

Trur det var Berit som hadde sett den i raud utgåve, og under det navnet. Kanskje det handlar om piratvariantar ja? Eg har i alle fall ikkje funne info om den.

Berit sa...

Stemmer, jeg har en fra Rimi i fjor merka Souvereign. Ikke den mest seriøse forhandleren, da! Den var/er mer rød enn orange. Tar bilde når forhåpentligvis blomstrer igjen. Den er ikke tatt opp til driving enda, formedelst fulle vinduskarmer.

Randines parsellhage sa...

Nydelige hipper, den hvite var flott!

Sender snart PM om frø-ønske, når jeg bare finner den gule lappen igjen.

Drøm videre om vakre hipper....

Elisabeth sa...

WOW, det var litt av et blomsterbed...nydelig